ПОРТАЛИ, ОГРАДИ И ДВОРНИ ВРАТИ

ПОРТАЛИ ОГРАДИ И ДВОРНИ ВРАТИ1Изработка, доставка и монтаж на ЕДНОКРИЛИ, ДВУКРИЛИ и ПЛЪЗГАЩИ ПОРТАЛИ, ДВОРНИ ВРАТИ и ОГРАДИ.

Използват се най-често за дворни места, складови или друг вид обекти, гаражи, охраняеми паркинги и други. Могат да бъдат изработени от прави решетъчни профили, метални плоскости или съчетание от двете, съобразно предназначението им и изискванията и предпочитанията на клиента. Според желанието на клиента предлагаме различни варианти на обкови, декоративни елементи и заключващи системи.

ПЛЪЗГАЩИТЕ ПОРТАЛНИ ВРАТИ, които предлагаме може да имат надстройка, остъкляване, да са фрезовани или гладки, да са на релса или безрелсови. При изработката им вграждаме висококачествени кадмирани ролки с капсоловани лагери.

Съобразно размерите на вратата и тежестта на крилото, „МЕТАЛ ПЛАСТ 2012” монтира към поръчаните врати висококачествени задвижващи механизми с дистанционно управление. Автоматичното задвижване гарантира сигурност и позволява маневрите на вратата да бъдат тихи и леки.

МЕТАЛНИТЕ ОГРАДИ се отличават със своята здравина, лесна поддръжка и издръжливост и могат идеално да се съчетаят с дворната или гаражна врата. В зависимост от желанието на клиента се изработват от различни видове метални профили, арматури или цели метални плоскости.

Всички метални изделия на фирмата са в цветове по желание на клиента и са подходящо боядисани с антикорозионни бои, устойчиви на климатични условия.

След направено запитване ние ще посетим Вашия дом или обект, ще вземем размери и ще обсъдим на място Вашите желания и изиствания.

Цената се формира в зависимост от големината и дизайна на проекта.

„МЕТАЛ ПЛАСТ 2012” изработва всички свои изделия и за дистрибутори без монтаж.

ПОРТАЛИ ОГРАДИ И ДВОРНИ ВРАТИ2 ПОРТАЛИ ОГРАДИ И ДВОРНИ ВРАТИ3 ПОРТАЛИ ОГРАДИ И ДВОРНИ ВРАТИ4